top of page

Truffel ceremonie voor vrouwen – Samen op reis in jezelf

Updated: Jun 1

Waarom een vrouwencirkel met truffels?

In het veilige nest van de vrouwencirkel vergeet je de tijd en laat je jouw dagelijkse routines ver achter je. Rondom het vuur worden gevoelige en krachtige liederen gezongen en muziekinstrumenten bespeeld, momenten van rust en uitbundigheid wisselen elkaar golvend af. Terwijl je perceptie van wat werkelijk is begint te veranderen en je je buiten de wereld van logica begint te begeven, omzeilen de magische paddenstoeltjes behendig al jouw verdedigingsmechanismen, zodat je volledig out of the box kunt denken en voelen. Het is tijd om te laten gaan wat was, te accepteren wat nu is en te verwelkomen wat komt.


vrouwen cirkel cermonie


Quality-time

Even geen verplichtingen, verwachtingen of taken voor jou. Simpel de ruimte om met jezelf te zijn en te genieten van elkaar. Want nu de tijd even stilstaat en je helder kunt waarnemen doordat je hoog-sensitief wordt met alle zintuigen tegelijk, ben je op je vruchtbaarst. Levensinzichten over hoe je je relateert tot jezelf, tot je naasten en tot het grote geheel krijgen veel makkelijker de kans zich kenbaar te maken. Met de juiste instelling kun je vrede vinden op jouw kronkelige of langgerekte levenspad en raak je gemotiveerd voor wat voor je ligt. Tijdens de magic mushroom ceremonie voor vrouwen in de NatuurTempel wordt er heel goed voor je gezorgd en krijg je heerlijk gezond eten. De meeste vrouwen gaan er goed op, hebben het zelfs met regelmaat nodig om lekker in hun vel te zitten. Self-care noemen we dat vandaag de dag, zorgen voor je lijf, je emoties en je spirit.


vrouwen ceremonie

Een vrouwengroep – Het feest der herkenning

De vrouwen-ceremonies in de NatuurTempel zijn over het algemeen in het Nederlands. Alle vrouwen delen min of meer dezelfde intentie; meer voldoening halen uit je leven. In het vertrouwen en de veiligheid van de groep vind je herkenning en vaak ontstaan er mooie vriendschappen uit zulke gedeelde ervaringen. De groep stimuleert je om je talenten te ontwikkelen en je uitdagingen aan te gaan. Ondanks dat iedere paddenstoelenreis reis een persoonlijke aangelegenheid is, is er tegelijkertijd echt saamhorigheid. Iedere groep en iedere dag brengt een eigen dynamiek teweeg. De ceremoniële structuur laat ruimte voor een speelse en intuïtieve koers waarin je welkom bent om bij te dragen.Maya retreats

Jouw gids – Maya van Oosterhout

Sinds 2009 faciliteert en begeleid zij vrouwencirkels, creëert zusterschap en moedigt zij vrouwen aan een leven hun dromen waar te maken. Maya ving ongeveer 20 jaar geleden aan met individuele sessies in de natuur met magische truffels te werken. Als lead-facilitator weet ze hoe ze de innerlijke rijken moet bereizen, ze begeleidde al meer dan duizend mensen door een psilocybine-ervaring. Maya voelt tijdens de innerlijke reis heel goed aan waar iemand is en weet hierop te anticiperen. Als initiatiefneemster bij Earth Awareness en de NatuurTempel organiseert, faciliteert en begeleid zij het hele spectrum van het off grid centrum. Zij is duidelijk thuis op de ongebaande paden en heeft een universele droom in deze realiteit weten te manifesteren. Ze is moeder van 2, inmiddels op zichzelf wonende, kinderen. Tijdens de ceremonie zal ze assistentie krijgen van 1 of 2 andere vrouwen met wie zij graag samenwerkt.


De NatuurTempel – een bijzonder natuurlijke locatie

De NatuurTempel, een plek die met onverdeelde aandacht is gebouwd. Het is een plek van hoop, maar ook van schoonheid, een generator van creatiekracht, van levenslust. Een plek waar dromen werkelijkheid geworden zijn. Kom je bij Earth Awareness, dan stap je even werkelijk een andere wereld binnen. Creativiteit viert hoogtij in dit buitengewoon bosrijke dorpje, waar monumentale bunkerboerderijen hier en daar opduiken tussen de kollossale bomen met uitzonderlijk veel fluitende vogels. Het is een indrukwekkend gezicht, een levendig decor met een boeiend verhaal. Het pareltje in het geheel is een adembenemend kunstwerk, de NatuurTempel. De NatuurTempel is een 140 m2 rond kunstwerk, organisch gebouwd met dikke stammen en kronkelige takken, gekleurd glas en leem. De majestueuze houten vloer met een stijlvolle vuurplaats in het centrum geven de NatuurTempel klasse. De 7 diameter dome, een geodetisch koepelvormig gewelf in het centrum van het dak, is s ’nachts een galactische klok waardoor je de hemel-zodiac kan gadeslaan. Overdag komt het zonlicht erdoor naar binnen en zie je de kronen van de omringende kathedraalachtige bomen.psilocybin retreat Netherlands

Off grid & back to basic en toch met voldoende comfort

Onze accommodatie heeft alle voordelen van het volgen van een natuurlijkere levensstijl. Tijdens deze ceremonie op ons off the grid centrum ga je terug naar de basis, je bent even offline. Er zijn mooie eco-toiletten en wasgelegenheden, je zult niks te kort komen. De keuken van de NatuurTempel staat bekend om haar heerlijk gezonde maaltijden. Wij houden echt van lekker eten en we serveren met veel plezier de lekkerste (home-made) hapjes en drankjes. Groenten, fruit en kruiden komen recht uit onze tuin wanneer dat maar mogelijk is. We verbouwen pompoenen, bonen, aardappels, tomaten, bietjes, spinazie, sla en nog veeeeel meer. Alle maaltijden, soepen en snacks zijn in ieder geval biologisch en vegetarisch.


Meer informatie over vrouwenceremonies: https://magicmushroomceremony.com


Lees andere artikelen over dit onderwerp:
451 views0 comments

コメント


bottom of page